Michaela Novakova

Shoot event and private shoots


Hello, 


My name is Michaela. I am a professional model from Czech Republic. 

I'm working as model since 2009. My experiences are from all around the world. I have been traveling for work to Milan, Madrid, New York, Singapore, Kuala Lumpur, Bali, Hong Kong, Tokyo,...!! I love to shoot, its my real passion to create beautiful or different images and to play different roles. 

I was published in magazines as Harper's Bazaar, Female, Cosmopolitan, etc and was part of many fashion weeks in Milan, Tokyo, New York, Singapore and many more. 

I shoot fashion, lifestyle, commercial, beauty, glamour, lingerie, swimwear, or artistic nude. 

 

Michaela is een zeer professioneel model uit de Tsjechische Republiek die het grootste deel van haar modellencarrière als fashion en beauty model gewerkt heeft. Nu toert ze de hele wereld rond om te poseren voor fotografen. Ik heb het geluk gehad om dit voorjaar met haar te werken op een appartement in Brussel en ik kan alleen maar zeggen dat haar professionalisme garant voor prachtige foto's ongeacht de locatie. Zij is de eye-catcher, zij springt uit je foto als het ware. 

 

 Locatie: Studio FotoCollectief APL: Diestsesteenweg 5, Herk-de-Stad. 

 

 

Alle info en boekingen via deze pagina

Je kan mij ook bereiken op 0477 360 880

of via info@acquaesapone.be


Timing:

 

Zondag 2 december zal Michaela poseren in diverse outfits gaande van gekleed, lingerie, boudoir, topless tot artistiek naakt. De stijlen zijn ook in overleg met de deelnemers. We zullen hierbij gebruik maken van professionele studiolichten en modifiers om de gepaste belichting te bekomen. Indien gewenst zal het ook mogelijk zijn om met natuurlijk licht te werken. 
Natuurlijk is er 
assistentie en begeleiding voor zij die nog niet zo goed met camera en lichtopstellingen vertrouwd zijn. 

 

Aanvang: 15 uur en het einde is voorzien rond 20 uur. 

Maximum 6 fotografen toegelaten, die telkens om beurt de tijd zullen krijgen om hun opnames te maken. 

Deelnameprijs: €130, broodjes en dranken inbegrepen. 

 

 

Maandag 3 december zal je Michaela als fotograaf voor jou alleen kunnen reserveren in een private shoot. Jij bepaalt de hele setting wat licht, kledij, en stijl betreft. Ook ditmaal kan je kiezen tussen de meet gangbare outfits gaande van gekleed tot artistiek naakt (erotische opnames zijn niet toegelaten). 
Desgewenst wil ik je graag begeleiden met camera-instellingen en lichtopstellingen. 

Neem contact op om je tijdsslot te reserveren tussen 10.00u en 17.00 uur. Minimum 2 uur.

Prijs per uur: €65. 

 

 

 

 

 

Laat deze kans niet voorbij gaan....


Deelname aan het shoot event met Michaela Novakova op 2 december 2018.

Het shoot event vindt plaats in Herk-de-Stad op2 december 2018 van 15 uur tot ongeveer 20 uur. 

Er wordt een maximum van 6 fotografen toegelaten. Iedereen shoot na elkaar en nooit door elkaar heen, zodat dat iedereen rechtstreeks contact heeft met het model  en haar instructies kan geven  om tot zijn eigen creatieve ideeën te komen. Er zullen verschillende setup's zijn zowel in studio met achtergrond als in de lokalen van het leegstaande gebouw waar men kan genieten van zeer mooie lichtinvallen en inspirerende ruimtes met vaak schitterende parketvloeren. Ideaal voor artistiek naakt opnames. 
De setup's zullen variëren van gekleed, over topless tot artistiek naakt, rekening houdend met de wensen en de voorkeuren van de deelnemers. (Geen erotische opnames)
Broodjes, koffie, thee, frisdranken inbegrepen. 

Shoot event van 2 december.

130,00 €

  • Beschikbaar

Private shoot met Michaela Novakova op 3 december 2018

Je kan Michaela Novakova boeken voor een private shoot in onze studio in Herk-de-Stad met gebruikmaking van onze accommodatie en studio-installatie. We hebben meer dan voldoende studiolampen (Elinchrom), achtergronden, attributen, etc.... maar je mag natuurlijk ook je eigen props meebrengen. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van de leegstaande ruimtes op de bovenverdieping waar een zeer mooi natuurlijk licht is. 

Je kan tijdslots boeken gaande van 2 uur minimum tot maximum 4 uur, al naargelang de beschikbaarheid. 

Gelieve voor de beschikbare tijdslots contact op te nemen met de organisator (Stefan Alen) op nr +32 477 360 880. of via mail op info@acquaesapone.be

Richtprijs is €65 per uur. 

Private shoots met Michaela op maandag 3 december. Private shoots is steeds met een minimum van 2 uur.

130,00 €


Op deze foto's kan je de veelzijdigheid van Michaela bewonderen.