Gebruikersdag Olympus - Bartok Hasselt


 

Basisfotografie met Olympus camera

 

 

samen met Jacques Janssens.

 

 

Zaterdag 29 juni bij Foto Bartok in Hasselt. 

Bampslaan 20, 3500 Hasselt. (op enkele stappen van het station)

Je kan kiezen tussen voormiddag of namiddag (bij voldoende aanmeldingen)

 

 

Inschrijven via deze link: https://bartokshop.be/5355-workshop-demo-s

 

Met de aankoop van een Olympus-camera heb je een heel erg gesofisticeerd en vooruitstrevend fototoestel in handen gekregen. We willen je alvast complementeren met je goede smaak. 
In deze basisworkshop willen we je nu op weg helpen om je aankoop maximaal te laten renderen. En de eerste stappen zijn de moeilijkste, eenmaal je die overwonnen hebt volgt de rest quasi vanzelf. 
Net omdat de Olympustoestellen zo vooruitstrevend zijn en bulken van de features en mogelijkheden zijn ze soms moeilijker in het gebruik en vooral wat betreft de menustructuren.
Laten we samen op verkenningstocht gaan door dit hoogstaand stukje techniek en je Olympus-camera zal je uren fotografieplezier bezorgen en je zult telkens weer verbaasd zijn van de mogelijkheden van dit handige toestel, of je hem nu gebruikt op reis, voor de familiekiekjes, voor macrofotografie of wat ook uw interessegebied mag zijn.

Enkele uren investeren zullen honderdvoud renderen.

We gaan van start met de basisbegrippen, zoals diafragma, sluitertijd en sensorgevoeligheid (ISO) om al snel over te gaan naar meer praktische dingen zoals de manier waarop uw camera de belichting regelt, de autofocus en de verschillende programma’s. 
Maar je camera kan nog veel meer en dat willen we jullie ook graag tonen. 
We gaan ook tonen wat PreCap is en High Res of Focus stacking, maar ook Timelapse en video zal aan bod komen. Kortom, te veel om op te noemen.

 

 

Natuurlijk zal er ook voldoende ruimte en tijd zijn om je vragen te beantwoorden. 

Alle types van OM-D toestellen zijn welkom. 

 

Heb je specifieke vragen die je graag zou willen behandeld zien dan kan je die steeds op voorhand mailen naar info@acquaesapone.be